dimecres, 13 d’octubre de 2010

Una mosca volava per la llum

Aquest curs he començat les extraescolars fent una treball senzill però divertit:

Una mosca.

Com que a mi m'agrada molt la música, he aprofitat per rescatar aquells vell pom-poms que feiem amb llana i posar-los hi una banda sonora. El procés és el següent:

Fabriquem 2 "donuts" iguals amb cartró. Els meus ténen un radi de 3,5 cm. però podem fer-los de la mida que volguem.Ajuntem els dos donuts com si fossin un de sol i comencem a embolicar llana de color negre.


Anem embolicant fins que ens queda tot el cartró cobert de llana. Com més llana hi posem, més tupit ens quedarà el "pom-pom".Un cop acabat, amb unes tisores anem tallant la llana pel cantó exterior del donut.Quan hem tallat tota la llana, separem amb molt de compte els dos donuts de cartró,i hi passem un fil de llana per dins, per poder-subjectar la llana tallada tot fent un nus.Ja podem retirar els donuts i "estarrufar" la llana per donar-li forma a la bola.Ja hem fet el nostre pom-pom. en aquest cas l'hem fet amb llana negra perquè volem una mosca però podem fer-lo amb llana de qualsevol color. Fins i tot barrejant colors.


Ja tenim el pom-pom de llana. Ara podem decorar-lo com vulguem.

Nosaltres ho hem fet així:Li hem enganxat uns ulls que es mouen i unes ales de plàstic transparent.

Aquesta l'ha fet la Dina, una nena de P3.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada