dijous, 21 de març de 2013

Sant Jordi 2013

Sant Jordi és una de les festes que més m'agrada i, pensant en aquesta diada, he començat a fer una col.lecció de peces per l'ocasió.

El primer que he fet han estat penjolls i anells de resina amb una rosa a dintre. Aquí en teniu una mostra:


I després vaig començar a pensar com podria fer alguna cosa amb el Drac. Segur que també hauria pogut fer alguna cosa amb resina però finalment em va venir de gust fer anells i clauers amb fimo.

Primer vaig fer un degradat pel fons amb groc i vermell, pensant en la senyera i després vaig fer una tirada igual però amb blanc i blau (que són els altres dos colors que apareixen a l'estelada), per veure què tal. El resultat és aquest:
Vull dir, perquè em fa il.lusió, que el Drac que he transferit a les peces és un disseny meu també :) Em refereixo a que no l'he baixat d'internet ni de cap altre lloc i està inspirat en allò que faig (i que fa altra gent també) d'agafar un full de paper i fer-hi traços amb BOLÍGRAF mentre parlo per telèfon, o espero que em portin el cafè... M'agrada molt fer això i com queda el que sigui que has dibuixat amb la tinta del boli.

He tingut més idees però com que no crec que em doni temps a tenir-les materialitzades per la diada, les guardarem per l'any vinent.

Podeu trobar aquests productes penjats a la botiga :) veureu que bé que queden posats!

2 comentaris:

  1. Ets una crac i tens el cap mol ben amoblat

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies Carme!
    M'agrada que em diguis això del cap ben amoblat perquè em sembla que és una cosa que NO em ve de família ;P

    I en els temps que corren tenir el cap ben amoblat és important.

    ResponElimina