dimarts, 18 de juny de 2013

Tallers de Juliol

Per si us fa gràcia apuntar-vos a algun dels tallers que tinc previstos per aquest mes de juliol a Igualada, aquí us deixo la informació que ja he anat publicant al Facebook i a Google+:

Al Centre Cívic de Fàtima:
  • Bàsics de Scrapbook: estructures de targetes. Aprendrem a fer l'estructura de targetes com la TRI-SHUTTER, la NEVERENDING, EXPLODING BOX... que sempre serà igual però tu podràs fer servir en diferents ocasions (Nadal, aniversaris...) en funció de com les decoris! Cada dimarts de 7 a 9 del vespre. Del 25 de juny al 23 de juliol.
  • Introducció a l'estampació: veurem la diferència entre estampar amb segells o plantilla i ho farem sobre diferents suports (tela, paper...). Amb diferents materials veuràs com pots aplicar la mateixa tècnica sobre diferents suports i els resultats són sorprenents! Cada divendres de 7 a 9 de vespre. Del 28 de juny al 26 de juliol.
Inscriviu-vos aquí: http://igualada.cat/cat/Igualada-per-Temes/Equipaments-Civics/Programacio-actualA la papereria ATENA:
  • Introducció a l'estampació: Per treballar el relleu començarem per un estadi bàsic i anirem augmentant la complexitat, tant pel que fa als suports com als mateixos “segells”. Durant la primera part del taller utilitzarem el PAPER com a suport ja que és el més assequible i fàcil per aprendre tècnica (DIN A4, paper d’embalar…). En un estadi més avançat passarem a la tela, cotó principalment. Taller intensiu de dos dies, 6 i 13 de juliol al matí.
Inscriviu-vos aquí: atenabotiga@hotmail.com o bé trucant al 93 803 96 34


Va, animeu-vos que aprendreu moltes coses i estareu entretinguts!

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada